Serialul „The Terror”, prezentat în cadrul Berlinale Special, cu Jared Harris, Tobias Menzies şi Ciarán Hinds în distribuţie, a avut premiera românească la AMC simultan cu cea din Statele Unite, pe 27 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele două episoade din thrillerul inspirat de romanul omonim scris de Dan Simmons în 2007 şi creat de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh au fost difuzate pe AMC înca de la sfarsitul lunii martie.

Telespectatorii le pot urmări, în reluare şi cu subtitrare, începând din 29 martie, de la ora 22.00. Fiecare nou episod – din totalul de 10 – este programat în fiecare joi, de la aceeaşi oră - 22.00.

Primele trei episoade ale serialului, regizate de Edward Berger, şi realizat de showrunnerii David Kajganich şi Soo Hugh au fost prezentate în cadrul programului Berlinale Special în Festivalul de Film de la Berlin, în luna februarie a acestui an.

Implicat in campania de promovare a filmului, celebrul Zmentă a avut parte de curând de teroarea vieţii lui, prins între gheţuri, fără posibilitatea de a se salva. Vloggerul autohton a rămas blocat în zăpezi, fără semnal la telefon, fără ţipenie de om în jur, îngheţat bocnă, găsind doar un rucsac ciudat în zăpadă, cu nişte obiecte in interior care i-au sporit teama. Monştri înfricoşători i-au dat târcoale sau mintea i-a jucat feste? A reuşit să se salveze? Cum a supravieţuit terorii?

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediţie a Marinei Navale Britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziţie resurse limitate, din ce în ce mai puţină speranţă şi temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. „The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbaţi izolaţi şi blocaţi la capătul Pământului, care sunt disperaţi să supravieţuiască şi care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci şi între ei.

Din distribuţie fac parte Jared Harris („The Crown”, „Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue”), în rolul Căpitanului Francis Crozier, Tobias Menzies („Străina”), în rolul Căpitanului James Fitzjames, Ciarán Hinds („Urzeala tronurilor”), în rolul lui Sir John Franklin, Paul Ready („Cuffs”), în rolul Dr. Henry Goodsir, Adam Nagaitis („Sufragete”), în rolul lui Cornelius Hickey, Nive Nielsen („Lumea nouă”), care o joacă pe Lady Silence, Ian Hart („În căutarea Tărâmului de Nicăieri”), în rolul lui Thomas Blanky, şi Trystan Gravelle („Mr. Selfridge”), în rolul lui Henry Collins.

Filmat la Budapesta, serialul „The Terror” este produs de Scott Free, Emjag Productions şi Entertainment 36, în colaborare cu AMC Studios. Pe lângă David Kajganich şi Soo Hugh, lista producătorilor executivi îi mai include pe Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert şi Guymon Casady.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.