Serialul „Ecaterina/ The Great”, cu Elle Fanning şi Nicholas Hoult în rolurile principale, o călătorie anti-istorică prin Rusia secolului al XVIII-lea, este disponibil integral pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiera la HBO este programată pentru luna iunie. 

„Ecaterina” este o comedie-dramă despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare. Din distribuţie fac parte Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi şi Belinda Bromilow.

O poveste foarte modernă despre trecut, care cuprinde rolurile multiple pe care Ecaterina le-a jucat în timpul vieţii - iubită, profesoară, lider, prietenă şi luptătoare.

Serialul spune povestea amuzantă şi ficţionalizată a unei fete idealiste şi romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsnicie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă şi depravată, pe care se decide să o schimbe. Tot ceea ce trebuie să facă este să-şi ucidă soţul, să învingă biserica, să distragă armata şi să atragă curtea de partea ei.

Serialul este creat şi scris de Tony McNamara, care e producător executiv alături de Marian Macgowan, Josh Kesselman şi Ron West de la Thruline, reprezentanţii Echo Lake Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff şi Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker şi Matt Shakman. Proiectul este produs de Civic Center Media în asociere cu MRC Television.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.