DIVA începe anul 2024 cu "Sullivan’s Crossing", un serial difuzat în fiecare marţi, de la ora 20.00, din 2 ianuarie, iar publicul ăi va revedea pe actorii Morgan Kohan ("Transplant", "When Hope Calls") în rolul eroinei, Maggie Sullivan şi pe Scott Patterson ("Gilmore Girls/Fetele Gilmore", "Saw V/Puzzle mortal V") în rolul tatălui ei, Sully Sullivan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea începe când lumea lui Maggie Sullivan este dată peste cap şi decide să-şi pună temporar pe pauză viaţa şi cariera de medic neurochirurg din Boston, dar şi pe iubitul ei, Andrew (Allan Hawco) pentru a se refugia în pitoreasca zonă de camping Sullivan’s Crossing (din Nova Scotia, Canada) unde a copilărit şi a relua legătura cu tatăl ei, Sully Sullivan, deşi relaţia lor s-a răcit cu mult timp în urmă.

Maggie nu şi-a mai văzut casa şi tatăl din vara în care a împlinit 15 ani, iar relaţia dintre ei a avut de suferit din acestă cauză. În plus Maggie nu şi-a iertat niciodată tatăl, care nu a vrut să mai facă parte din viaţa ei după ce a divorţat de mama sa. Maggie revine în Sullivan’s Crossing şi încearcă să reia legătura cu foştii prieteni şi să accepte prezentul complicat şi trecutul dureros.

Reîntoarcerea ei destabilizează echilibrul lui Sully, care este complet dat peste cap de amintiri şi sentimente pe care le ignoră de mult timp. Maggie îl întâlneşte pe Cal Jones (Chad Michael Murray), un tip misterios care îl ajută pe tatăl ei la magazinul din zona de camping, iar la prima întâlnire cei doi nu se înţeleg deloc. Dar, în timp, Maggie începe să-l simpatizeze pe Cal ceea ce complică şi mai mult lucrurile pentru că va trebui să aleagă între viaţa ei din Boston şi cea din Sullivan’s Crossing.

În roluri secundare sunt actorii: Tom Jackson ("Outlander/Străina"), Andrea Menard ("Blackstone"), Lindura ("Ghosts"), Amalia Williamson ("Northern Rescue"), Reid Price ("The Sinner/Păcatul"), Allan Hawco ("Republic of Doyle/Legea lui Doyle"), Lynda Boyde ("Virgin River"), Peter Outerbridge ("Designated Survivor/ Preşedinte de rezervă") şi Lauren Hammersley ("Orphan Black").

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.