Serialul „Regele îndrăgostit/ The King in Love”, o drama istorică sud-coreeană cu 20 de episoade, va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate, începând din 12 martie, de luni până vineri, de la ora 17.40, de TVR 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea din serialul „Regele îndrăgostit” are loc cu secole în urmă, în Coreea condusă de dinastia Goryeo. Prinţul moştenitor al tronului, Wang Won (Im Si-wan), îi întâlneşte în copilăria sa pe Wang Rin (Hong Jong-hyun), care provine dintr-o familie de nobili de vază şi pe Eun-San (Im Yoon-ah), fiica celui mai bogat om din regat. Cei trei devin prieteni foarte buni, dar, la maturitate, rivalitatea care apare între cei doi bărbaţi duce la conflicte sângeroase în întregul regat, informează TVR. 

Difuzat în 2017 în ţara de origine, unde a avut succes, „Regele îndrăgostit” a fost nominalizat la cea de-a zecea ediţie „Korea Drama Awards”.

Serialul, în regia lui Kim Sang Kyub („Glaourous Temptation” şi „Dong Yi”), are la bază romanul „Wangeun Saranghanda”, scris de Kim Yi-Ryung, şi a fost deja vândut, în afară de România, în China, Taiwan, Filipine, Japonia, Thailanda, Indonezia, America şi Australia. La începutul anului 2018 s-a confirmat difuzarea în încă 10 ţări.

Tinerii actori din rolurile principale sunt deja cunoscuţi publicului din România. Im Yoon-ah, care s-a lansat iniţial în muzica K-pop şi a făcut parte din trupa „Girls’ Generation”, a debutat în actorie în 2007, iar de atunci a jucat în mai multe seriale de televiziune, precum „You Are My Destiny” (2008), „Love Rain” (2012), „Prime Minister and I” (2013) şi „The K2” (2016). Rolul din „Regele îndrăgostit” i-a adus tinerei în vârstă de 27 de ani premiul pentru „Cea mai bună actriţă” în cadrul galei „Asia Artist Awards”.

Actorul Im Si-wan s-a făcut remarcat în „Legendele palatului: Luna îmbrăţişează Soarele” şi „Prinţesa procuror”, iar Hong Jong-hyun este cunoscut telespectatorilor din serialul „Iubire sub vraja lunii”, difuzat în urmă cu câteva luni de TVR 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.