Serialul „​Expresul zăpezii/ Snowpiercer​”, bazat pe lungmetrajul „Parasite” al lui Bong Joon-ho, care este şi producător, cu Jennifer Connelly şi Daveed Diggs în distribuţie, va fi lansat de Netflix pe 25 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea se petrece la şapte ani după ce lumea a îngheţat complet şi în centrul ei se află ultimii oameni, care locuiesc într-un tren cu 1001 vagoane aflat în continuă mişcare, care face înconjurul globului. Diferenţele dintre clasele sociale, nedreptatea şi politica supravieţuirii sunt subiectele aceastei adaptări pentru televiziune.

Din distribuţia serialului fac parte şi Alison Wright​, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg şi Katie McGuinness.

„Snowpiercer” este o producţie Tomorrow Studios (un parteneriat Marty Adelstein şi ITV Studios) cu CJ Entertainment, care a produs filmul original. Producătorii executivi sunt Marty Adelstein şi Becky Clements.

James Hawes este regizor şi producător executiv.

Primele două episoade vor fi disponibile pe 25 mai şi vor fi urmate de lansări săptămânale, începând cu 1 iunie. Primul sezon are zece episoade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.