Serialul „Shōgun” de la FX, o adaptare originală a romanului lui James Clavell, dar şi comedii clasice de Valentine's Day sunt în programul Disney+ din februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor şi a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, şi găzduieşte în exclusivitate producţiile originale Disney+.

„Shōgun”, din 27 februarie, două episoade în premieră, urmate de câte un episod săptămânal

O adaptare originală a romanului lui James Clavell, serialul Shōgun de la FX este plasat în Japonia anului 1600, în zorii unui război civil care a marcat întregul secol. Lordul Yoshii Toranaga se luptă pentru viaţa sa, în timp ce duşmanii săi din Consiliul Regenţilor se unesc împotriva sa, când o misterioasă navă europeană este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere.

„The Marvels”, din 7 februarie

Carol Danvers (Brie Larson),  alias Căpitanul Marvel, şi-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree şi s-a răzbunat pe Inteligenţa Supremă. Dar consecinţele o fac pe Carol să suporte povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle ei o trimit într-o călătorie anormală care are legătură cu un revoluţionar Kree, puterile lui Carol Danvers, alias Căpitanul Marvel, se întrepătrund cu cele ale super-fanei din Jersey City, Kamala Khan, alias Ms. Marvel, şi cu cele ale nepoatei înstrăinate a lui Carol, acum de la S.A.B.E.R., astronauta Monica Rambeau. Împreună, acest trio improbabil trebuie să facă echipă şi să înveţe să lucreze împreună pentru a salva universul. „The Marvels” este interpretat de actorii Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton şi Seo-Jun Park.

„Războiul stelelor: Lotul Rău”, sezonul 3, din 21 februarie, un episod în fiecare săptămână
 
Plasat după Răzbunarea lui Sith, „Lotul rău” urmăreşte Clone Force 99 - un grup de clone cu mutaţii genetice - în timp ce navighează în primele zile ale dominaţiei Imperiului asupra Galaxiei.

„Rime Conspirative (Cypher)”, din 16 februarie

Tierra Whack a devenit cunoscută cântând rap pe o stradă din Philadelphia pentru canalul ei de YouTube. După câţiva ani, regizorul Chris Moukarbel începe să documenteze ascensiunea ei fulminantă. Curând, începem să ne întrebăm cine pe cine filmează şi dacă a fi văzut (sau urmărit) este o parte dezirabilă şi inevitabilă a succesului.

Filme şi seriale premiate cu Emmy 

La ediţia din acest an a premiilor Emmy, au fost acordate 37 de premii pentru filme şi seriale de la studiourile şi platformele din cadrul Disney Entertainment, pe care le puteţi urmări acum pe Disney+: „Ursul” de la FX („The Bear”), „Bun-venit la Wrexham” („Welcome to Wrexham”), „The Mandalorian”, „Ms. Marvel”, „Frumoasa şi Bestia: A 30-a aniversare” („Beauty and The Beast: A 30th Celebration”), „Şcoala Abbott” („Abbott Elementary”), „Elton John: Concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” („Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium”), „Apărătorii Teritoriului” („The Territory”).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.