Serialul „Mecanicii de la Hauk Designs”, care urmăreşte modul în care sunt create maşini off-road personalizate, inspirate de istorie, păstrând un design modern, va fi transmis în premieră de televiziunea History, în fiecare miercuri, începând din 10 ianuarie, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mecanicul Kenny Hauk şi echipa sa de specialişti de la Hauk Designs vor propune în fiecare episod noi modele de autovehicule, cu mulţi cai putere, realizate din piese neaşteptate, informează History.

Hauk a început acest business în garajul părinţilor săi, dezvoltând compania până la nivelul unui atelier de automobile off-road cunoscut pe plan internaţional. Inspiraţia echipei de la Hauk Designs, formată din Rick, constructorul-şef Rob, mecanicul Clint, managerul de operaţiuni Justin, tehnicianul Josh Moe şi soţia lui şi co-proprietarul afacerii Vianna, nu are limite, aceştia utilizând în construcţia maşinilor de la pistoale Colt .45 la locomotive cu aburi până la arme folosite de vikingi.

În primul episod, echipa Hauk Deisgns urmează să transforme o caroserie a unui Jeep Wrangler 2007 într-un vechicul off-road inspirat dintr-un avion de luptă din cel de-Al Doilea Război Mondial.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom şi UPC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.