Serialul poliţist „Màkari: Misterele Siciliei" continuă cu sezonul 2 la DIVA din 10 ianuarie. Episoadele poveştii italiene vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima serie, Saverio Lamanna (Claudio Gioè) este dat afară în urma unui scandal şi aproape falit, pleacă din Roma şi se mută înapoi acasă, în pitorescul orăşel sicilian Màkari, unde tatăl lui are o pensiune dărăpănată. Aici, eroul nostru începe o nouă viaţă într-un peisaj familiar, care se dovedeşte a fi plin de prieteni vechi şi noi mistere şi provocări.

Serialul este inspirat de romanele lui Gaetano Savatteri, iar primul sezon a fost difuzat la DIVA în mai 2022.

În sezonul 2 din „Màkari: Sicilian Mysteries” (2022) a trecut un an de la marea revenire iar Saverio nu mai este jurnalistul întors acasă cu coada între picioare, ci scriitorul aflat în căutarea inspiraţiei. Alături de vechiul (şi uneori enervantul) lui prieten, Peppe (Domenico Centamore), Saverio încearcă să-i ajute pe cei din jur şi să termine un nou roman. Volumul anterior nu s-a prea vândut, aşa că nu stă bine cu banii iar editura pune presiune pe el.


Un stres suplimentar este faptul că lucrează cu Teodoro (Andrea Bosca) – şeful iubitei sale, Suleima (Ester Pantano) – un tip care pare irezistibil pentru orice femeie: este atrăgător, bogat, inteligent, altruist şi pasionat de sprijinirea culturii şi economiei siciliene prin ajutarea oamenilor de rând. Cum Saverio este într-un punct sensibil din punct de vedere profesional, comparaţia constantă cu Teodoro nu-l ajută deloc la capitolul încredere în sine...
Sezonul 2 începe cu un episod în care Saverio încearcă să convingă poliţia să nu accepte răspunsurile uşoare şi să caute adevăratul vinovat în cazul uciderii unui arheolog renumit. În episoadele 2 şi 3 în peisaj apare Mafia siciliană şi o moarte aparent accidentală, care ascunde ceva necurat ce ameninţă proiectul complex în care sunt implicaţi Teodoro şi Suleima.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.