Serialul "Las Fierbinţi" a fost lider de audienţă joi şi a înregistrat, pe targetul comercial naţional, o medie de 11.6 puncte de audienţă şi 25.4% share pe segmentul de public 21-54 naţional, în timp ce televiziunea de pe poziţia a doua înregistra 9.7 puncte de rating şi 21.2% share.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe targetul comercial, lucrurile au stat la fel. Serialul a înregistrat o medie de 8.8 puncte de rating şi 24.4% cotă de piaţă, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 7.3 puncte de rating şi 20.0% share.

"De ziua mea, românii au urmărit Las Fierbinţi, ceea ce mă bucură, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit. Pentru mine e important că lumea iubeşte acest serial şi personajul meu. Eu nu am avut filmări şi pentru că avem foarte mare grijă să nu ne îmbolnăvim, nu pot face petreceri, sunt precaut. De ziua mea am stat acasă, la fel ca şi anul trecut, împreună cu familia, să mă bucur de copii, de linişte. Am vorbit foarte mult la telefon, pentru că am mulţi prieteni care mă sună de ziua mea, să ne urăm şi să ne bucurăm că îmbătrânim împreună. Nu mă uit în oglindă, pentru că nu vreau să văd că îmbătrânesc, eu am rămas, în capul meu, la 25 de ani. Ce văd în oglindă şi ce scrie în buletin este diferit de ceea simt", a spus actorul Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din serial. 

"Las Fierbinţi" este difuzat în fiecare marţi şi joi, de la ora 20.30, la Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.