Serialul italian „Prietena mea genială/ L'amica geniale”, o coproducţie Fremantle, Rai şi HBO, adaptare a primei părţi din „Tetralogia Napolitană”, de Elena Ferrante, va avea premiera luni, de la ora 20.00, pe HBO şi va fi disponibil pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul regizat de Saverio Costanzo spune povestea a două prietene - Lenú si Lila - ce cresc împreună într-o mahala din oraşul Napoli, la începutul anilor ’50, şi a căror prietenie le va marca destinele.

Când cea mai importantă prietenă a ei pare să fi dispărut fără urmă, Elena Greco începe să scrie povestea prieteniei lor. A întâlnit-o pe Raffaella Cerullo, căreia i-a spus mereu Lila, în primul an din şcoala primară, în 1950. Povestea lor, care se petrece în periculosul şi fascinantul Napoli, acoperă mai bine de 60 de ani. Elena încearcă să descrie misterul Lilei, geniala ei prietenă, care a fost, într-un fel, cea mai bună prietenă, dar şi cel mai mare duşman.

Serialul are opt episoade de câte o oră. Două episoade vor avea premiera în fiecare săptămână, luni şi marţi, la HBO (de la ora 20:00) şi pe HBO GO. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.