Serialul „Ice: Lumea Diamantelor”, regizat de Antoine Fuqua, cunoscut pentru lungmetraje ca „Training Day” şi „The Magnificent Seven”, va fi difuzat de postul AXN începând din 1 februarie, de la ora 22:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare luni seară, vor putea fi urmărite câte două episoade. Al doilea sezon va debuta pe 8 martie. Ambele serii au câte zece episoade.

Lumea plină de opulenţă, dar foarte periculoasă a comerţului cu diamante se dezvăluie în noul serial care urmăreşte viaţa familiei Green, dar şi noua ei afacere cu pietre preţioase pe piaţa din Los Angeles. Jake şi Freddy Green sunt fraţi vitregi care au fost crescuţi de tatăl lor, Isaac, patriarhul familiei şi fondatorul Green & Green Diamonds, şi de unchiul lor, Cam.

Când nesăbuitul Freddy ucide un important traficant de nestemate, Jake se vede nevoit să îl ajute să iasă din încurcătură, apelând la sprijinul unei grupări criminale din Africa de Sud, condusă de Sister Rah. Ajutorul nu este gratis, aceasta îi foloseşte pe Jake şi Isaac pentru a introduce diamante obţinute ilegal în Vancouver prin intermediul companiei Green& Green. În tot acest timp, un cartel rival care vrea să se răzbune pe Sister Rah îl răpeşte pe Freddy şi, astfel, totul se transformă într-o luptă contra cronometru pentru Jake. 

De-a lungul primului sezon, acţiunea va avea loc pe străzile din Los Angeles, dar şi în Antwerp (Belgia) şi în Africa.

Din distribuţie fac parte Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Raymond J. Barry, Ray Winstone, Judith Shekoni şi Donald Sutherland.

„Ice: Lumea Diamantelor” este regizat de Antoine Fuqua, care este şi producător executiv alături de scenaristul James Manos Jr. („The Sopranos”, „Dexter”). Robert Munic („Empire”) şi Sharon Hall („Hysteria”) se numără printre producătorii seriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.