Serialul produs de HBO "Euphoria/ Euforia", cu actriţa şi cântăreaţa Zendaya în rol principal, va avea premiera pe 17 iunie. Producţia urmăreşte un grup de elevi de liceu în procesul lor de maturizare, într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor şi puternic influenţată de social media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul dramă "Euphoria/ Euforia" aduce o interpretare nouă a temei maturizării, explorând cu empatie şi sinceritate peisajul petrecerilor îmbibate în substanţe ilegale şi al vieţii de zi cu zi.

Protagonista producţiei este Rue Bennett (Zendaya), o fată de 17 ani care a scăpat de dependenţa de droguri şi care se străduieşte să înţeleagă în ce direcţie trebuie să meargă. Viaţa ei se schimbă dramatic atunci când o întâlneşte pe Jules Vaughn (Hunter Schafer), o fată care s-a mutat recent în oraş după divorţul părinţilor ei şi care, la fel ca Rue, încearcă să îşi găsească locul.

În viaţa lui Rue mai sunt colegii de clasă Nate Jacobs (Jacob Elordi), un sportiv a cărui furie ascunde multe frustrări; Maddy Perez (Alexa Demie), prietena lui Nate; Chris McKay (Algee Smith), un atlet care are probleme cu adaptarea la viaţa la colegiu; Cassie Howard (Sydney Sweeney), a cărei istorie sexuală continuă să-i facă probleme; Lexi Howard (Maude Apatow), sora mai mică a lui Cassie şi prietena din copilărie a lui Rue; şi Kat Hernandez (Barbie Ferreira), o adolescentă nemulţumită de corpul său şi care îşi explorează sexualitatea.

Serialul HBO (bazat pe un serial israelian) este creat de Sam Levinson, va avea 8 episoade, iar premiera va fi pe 17 iunie pe HBO GO şi la HBO (de la ora 21.00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.