Serialul francez „Căpitanul Marleau/ Capitaine Marleau”, cu Gerard Depardieu în distribuţie, va debuta la postul DIVA pe 27 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dincolo de apariţia excentrică, căpitanul Marleau (Corinne Masiero) este un detectiv formidabil.

Cu pălăria ei inspirată de personajul Sherlock Holmes, cu personalitate, înfăţişarea neobişnuită, şi umor, Marleau nu este un investigator obişnuit. Ea nu grăbeşte niciodată rezolvarea unui caz, ci se indentifică cu investigaţia şi caută neobosit vinovaţii.

În primul episod, Philippe Muir (Gerard Depardieu) descoperă un cadavru. Anunţă poliţia, iar Marleau preia investigaţia. Toate indiciile conduc spre Philippe dar, în scurt timp, apar probe ce demonstrează contrariul şi căpitanul Marleau intră într-o cursă contra cronometru pentru a salva o potenţială victimă. 

Serialul francez este creat de Elsa Marpeau („Prof. T”), a avut premiera în 2015, iar primul sezon are 4 episoade. Din distribuţie mai fac parte Isabelle Adjani, Yolande Moreau şi Cédric Le Maoût.

Fiecare episod va fi difuzat la DIVA, lunea, de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.