Cartoon Network anunţă noi aventuri ale "Fetiţelor PowerPuff", începând cu 20 august. În noile episoade, Blossom, Bubbles şi Buttercup, ajutate de creatorul lor, profesorul Utonium, salvează lumea de fiecare dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce, în iarna trecută, şi-a făcut apariţia în serial, Bliss, sora mai mare şi cea de a patra fetiţă Powerpuff, ea îşi intră în rol şi în noile episoade, ce vor rula din 20 august, de luni până vineri, de la ora 14.15, la Cartoon Network.

Bliss este o adolescentă ieşită din tipare, are un elefant ca animal de companie şi o serie de superputeri nemaiîntâlnite: zborul, teleportarea şi telechinezia.

Una dintre cele mai longevive animaţii Cartoon Network, seria originală "Fetiţele Powerpuff" a fost creată de Craig McCracken şi a avut lansarea în 1998. Animaţia a câştigat două premii Emmy, iar cele 78 de episoade au câştigat numeroase distincţii şi nominalizări. Mai mult decât atât, serialul a dat naştere unui film de lungmetraj realizat de Warner Bros. Pictures, în 2002.

Serialul "Fetiţele Powerpuff" este produs în Studiourile Cartoon Network şi îl are pe Nick Jennings (“Să-nceapă Aventura”, “SpongeBob Pantaloni Pătraţi”) producător executiv, iar co-producătorul executiv este Bob Boyle (“Wow! Wow! Wubbzy!“).

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani.

Printre serialele reprezentative se numără "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Ben 10: Omnivers", "Să-nceapă aventura" şi "Un show obişnuit". Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia, LLC. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.