Serialul documentar „Regii durerii”, în care sunt căutate cele mai intense dureri provocate de cele mai înspăimântătoare specii, va fi difuzat de postul History începând cu 17 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Alleva şi Adam Thorn, experţi în interacţiunea cu animale deosebit de agresive, supranumiţi şi „regii durerii”, pornesc în misiunea de a căuta unele dintre cele mai periculoase creaturi, în cele mai îndepărtate colţuri ale pământului, pentru a experimenta muşcături şi înţepături extrem de dureroase.

Scopul final al acestei misiuni este de a crea o scală a durerii, care, în cele din urmă, va ajuta la salvarea a numeroase vieţi.

Pe parcursul celor nouă episoade, ei vor explora locuri greu accesibile, vor întâmpina situaţii dificile şi muşcături imprevizibile cauzate de cel mai mare păianjen din lume, de furnica de foc şi de pitonul reticulat, care vor depăşi scala durerii lui Justin Schmidt, entomologist de la Universitatea din Georgia, care a studiat toxicitatea şi durerea produse de astfel de înţepături şi muşcături.

Cei doi exploratori vor analiza, folosindu-se de propriul corp, un număr semnificativ de muşcături şi înţepături, care le vor cauza dureri greu de suportat, reuşind să doboare astfel două recorduri mondiale.

Serialul va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 21.00

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.