Serialul documentar "The Me You Can’t See", produs de prinţul Harry şi Oprah Winfrey, despre sănătatea mintală, va avea premiera pe 21 mai, pe Apple TV Plus, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest film, co-creatorii şi producătorii executivi Winfrey şi Harry conduc discuţii despre sănătatea mintală şi emoţiile care apar în momentul în care oamenii vorbesc despre luptele lor. 

Alături de ei se vor afla mai multe persoane care trăiesc cu provocarea dată de problemele de sănătate mintală, printre personalităţi fiind: Lady Gaga, Glenn Close, jucătorul de baschet DeMar DeRozan de la San Antonio Spurs. 

"Acum mai mult ca niciodată este o nevoie imediată de a înlocui ruşinea din jurul problemelor de sănătate mintală cu înţelepciunea, compasiunea şi cinstea", a spus Winfrey. "Serialul nostru îşi propune să declanşeze acea conversaţie globală". 

"Ne năştem în vieţi diferite, crescuţi în diferite medii şi drept rezultat suntem expuşi unor experienţe diferite. Dar experienţa noastră comună este că suntem cu toţii oameni", a spus prinţul Harry. 

"Speranţa noastră este ca programul să fie unul pozitiv, să transmită poveşti la nivel global despre lupta spiritului uman de a ieşi din întuneric şi să fie o oportunitate pentru noi de a ne înţelege pe noi şi pe cei din jur. Sunt mândru să lucrez alături de Oprah la această serie vitală", a mai spus prinţul Harry. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.