Primul sezon din serialul „Detaliul”, în care protagoniste sunt trei femei din Departamentul de omucideri al Poliţiei Metropolitane, va fi difuzat în premieră în România, marţi, 24 aprilie, de la ora 22.00, de televiziunea DIVA. În ziua premierei, telespectatorii vor putea urmări două episoade, după care în fiecare marţi va fi difuzat câte un episod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Detaliul” este un serial care urmăreşte vieţile profesionale şi personale complicate a trei femei ambiţioase, care lucrează în departamentul de omucideri din cadrul Poliţiei Metropolitane, informează DIVA.

Detectivul Jacqueline „Jack” Cooper (Shenae Grimes-Beech, din serialul „90210”) este un detectiv începător cu gândire liberă, metode inovative de cercetare şi o viaţă personală complicată, care ameninţă să o destabilizeze în orice moment. Mentorul ei, Detectivul Stevie Hall (Angela Griffin, cunoscută din „Coronation Street”), este un expert în tehnici de interogare, datorită cunoaşterii temenice a firii umane, ceea ce îi permite să obţină informaţii exacte de la suspecţi şi martori – chiar şi atunci când întâmpină dificultăţi în viaţa ei personală. Ele sunt supravegheate de inspectorul şef Fiona Currie (Wendy Crewson, cunoscută din „Room” şi „Saving Hope”).

În fiecare săptămână, în acest serial, o nouă crimă îşi aşteaptă rezolvarea şi rămâne la latitudinea acestor personaje feminine să găsească motivul şi ucigaşul în decorul urban. Cu ajutorul colegilor - un sergent ursuz cu un trecut tumultuos şi un detectiv straniu cu înclinaţii tehnice, această divizie este hotărâtă să rezolve fiecare caz până la sfârşitul săptămânii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.