Producţia serialului Disney+ dedicat personajului Obi-Wan Kenobi se află într-un blocaj după ce scenaristul a fost înlocuit, drept urmare, filmările au fost amânate pentru 2021, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de streaming şi Lucasfilm caută să revizuiască scenariul iniţial şi să găsească noi scenarişti, potrivit unor surse.

Hossein Amini era angajat să scrie serialul. După ce a fost anunţat că el trebuie înlocuit, filmările au fost mutate anul viitor.

În luna august a anului trecut, a fost confirmat că actorul scoţian Ewan McGregor va reveni în rolul Obi-Wan Kenobi într-un serial Disney+ dedicat maestrului Jedi. McGregor a jucat acest rol în trei filme „Star Wars”.

Aflat joi la un eveniment de la Hollywood, McGregor a insistat că situaţia nu este pe cât de dramatică ar putea părea.

„Cred că vom începe să filmăm la începutul anului viitor şi nu în vara aceasta”, a declarat actorul pentru Variety. „Cred că scenariul este minunat. Sunt toţi în formă. Toate bune”, a adăugat el.

Deborah Chow, cunoscută pentru „Mr. Robot” şi „Better Call Saul”, va regiza serialul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.