Disney+ a anunţat că serialul de succes de la FX "Ursul", apreciat de critici şi premiat, a fost reînnoit pentru un al treilea sezon. Primele două sezoane sunt disponibile pentru vizionare acum pe Disney+ în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ursul, care a uimit publicul încă din primul sezon doar pentru a atinge cote şi mai mari în sezonul doi, a devenit un fenomen cultural", a declarat Nick Grad, preşedinte, FX Entertainment. „Suntem foarte mândri să fim parteneri cu Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior şi restul echipei de creaţie, precum şi cu distribuţia strălucită condusă de Jeremy Allen White, Ayo Edebiri şi Ebon Moss-Bachrach. Ceea ce au făcut ei şi echipa este cu adevărat remarcabil, iar noi şi partenerii noştri de la Disney+ ne alăturăm fanilor şi aşteptăm cu nerăbdare următorul capitol din seria Ursul".

Primul sezon este nominalizat în prezent pentru 13 premii Emmy, inclusiv pentru cel mai bun serial de comedie, nominalizări pentru Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal şi Oliver Platt, precum şi nominalizări pentru scenariu, regie, distribuţie, design de producţie, editare de imagine, editare de sunet şi mixaj de sunet. Serialul, aclamat de critici, a fost, de asemenea, distins cu titlul de Programul TV al anului de către AFI în primul său sezon şi a adunat numeroase premii, printre care WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award şi ACE Eddie Award. În plus, Jeremy Allen White a câştigat premiile Globul de Aur, SAG şi Critics Choice pentru actor principal într-un serial de comedie.

Sezonul doi i-a urmărit pe Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) şi Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) în timp ce lucrau pentru a-şi transforma localul de sandvişuri într-un restaurant premium. Pe măsură ce au curăţat restaurantul până la temelie, membrii echipei au pornit în propriile lor călătorii de transformare, fiecare fiind nevoit să se confrunte cu trecutul şi să se gândească la cine vor să fie în viitor. Bineînţeles, s-a dovedit că singurul lucru mai greu decât să conduci un restaurant este să deschizi unul nou, iar echipa a trebuit să jongleze cu birocraţia nebună a autorizaţiilor şi a contractorilor, cu frumuseţea şi agonia creativă a planificării meniului. Tranziţia a adus, de asemenea, o nouă orientare spre ospitalitate. Pe măsură ce întregul personal a fost nevoit să se unească în noi moduri, împingând limitele abilităţilor şi relaţiilor lor, au învăţat ce înseamnă să fie în folosul clienţilor şi al celorlalţi.

"Ursul" a fost creat de Christopher Storer ("Ramy", "Eighth Grade"), care are rolul de producător executiv alături de Joanna Calo ("BoJack Horseman", "Undone"), Hiro Murai ("Atlanta", "Station Eleven") de la Super Frog, Josh Senior şi Matty Matheson, iar Tyson Bidner ("Ramy") este producător. Serialul este produs de FX Productions.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.