Serialul "The Murders" de investigaţii criminalistice va fi difuzat de DIVA în Franţa, Spania, Marea Britanie, Africa, Germania, Polonia şi România în a doua parte a anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

NBC Universal International Networks (NBCUIN) a achiziţionat drepturile de difuzare ale serialului "The Murders", de la About Premium Content (APC), pentru difuzare în Europa şi Africa.

Producţia Muse Entertainment conţine opt episoade de o oră şi va avea premiera în 2019. 

"The Murders" este o serie dinamică, centrată pe un personaj feminin, hotărâta şi totuşi fragila Kate Jameson, interpretată de Jessica Lucas ("Gotham"), un detectiv începător de la departamentul de omucideri. Când Kate face o greşeală cu consecinţe fatale, se hotărăşte să repare eroarea care a costat-o foarte scump şi să se ridice la nivelul tatălui ei, un detectiv de renume, ucis în timpul misiunii. În decorul agitatului Vancouver, Kate trebuie să lupte cu vina copleşitoare şi cu relaţiile personale şi profesionale solicitante, pe măsură ce rezolvă noi cazuri, în care valorile şi loialitatea îi sunt puse la încercare. Într-un oraş contemporan ce abundă în tehnologie, explorarea fiecărui caz solicită toate cele cinci simţuri, dezvăluind rolul cheie al tehnologiei într-o eră digitală atât în viaţa criminalilor, cât şi a investigatorilor.

Serialul îi are în distribuţie şi pe Dylan Bruce ("Orphan Black"), în rolul detectivului Nolan Wells, partenerul lui Kate; Lochlyn Munro ("Riverdale"), în rolul lui Mike Huntley, un fost coleg al tatălui lui Kate; Terry Chen ("The Expanse"), în rolul lui Bill Chen, şeful departamentului de omucideri şi Luvia Peterson ("Continuum"), în rolul lui Meg Harris, coleg şi prieten cu Kate. Apare deasemenea Venus Terzo (Arrow) în rolul lui Rita Gallo, mama lui Kate, aspirantă la o carieră politică.

"Temele abordate şi desfăşurarea acţiunii din cadrul The Murders fac din această producţie un conţinut ideal pentru televiziunile noastre internaţionale", spune Steve Patscheck, EVP Global Programming, NBCUniversal International Networks. "O serie îndrăzneaţă, bazată pe personaje puternice, constituie un alt exemplu al angajamentului nostru de a livra conţinut de calitate potrivit pentru brandurile din portofoliul nostru. Aşteptăm cu nerăbdare să difuzăm această dramă cu ritm intens publicului din Europa şi Africa"

"The Murders" este produs de Muse Entertainment în asociere cu CityTV, o divizie a Rogers Media. Damon Vignale este creatorul şi producătorul, alături de Jesse Prupas, Michael Prupas, Shawn Williamson, Jamie Goehring şi Jessica Lucas. Arielle Boisvert este producător. APC se ocupă de vânzările internaţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.