Serialul de comedie "Frasier", celebru în anii '90, cu Kelsey Grammer în rolul unui prezentator snob al unei emisiuni de sfaturi radiofonice, va reveni pe micile ecrane, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grammer a declarat miercuri că şi-ar relua rolul care se va axa "pe următorul capitol din călătoria continuă a doctorului Frasier Crane".

"Frasier", un spin-off derivat din serialul de televiziune "Cheers", a fost unul dintre cele mai de succes din anii 1990, câştigând cinci premii Emmy pentru "cel mai bun serial de comedie". 

Serialul spune povestea lui Frasier Crane, care se întoarce în oraşul lui natal, Seattle, pentru a avea grijă de tatăl vârstnic şi să ia legătura cu fratele său psihiatrul Niles Crane. 

Nu a fost menţionat în anunţul de miercuri dacă şi ceilalţi actori David Hyde Pierce (Niles Crane) sau Jane Leeves, care a interpretat-o pe  Daphne Moon, se vor alătura proiectului. Actorul John Mahoney, care îl interpreta pe tatăl fraţilor Crane, a murit în 2018. 

Serialul va fi produs de CBS şi va fi difuzat pe Paramount +, însă dar nu a fost anunţată nicio dată. 

"Frasier" a fost lansat în 1993 şi s-a încheiat în 2004.

Serialul "Frasier" este cel mai recent dintr-o serie de relansări, precum "Sex and the City", "Dexter", "Roseanne", "Gossip Girl", "Murphy Brown" şi "Will & Grace". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.