Serialul de animaţie cu "Batman" din anii 1990, imaginat de Paul Dini şi Bruce Timm, va avea o continuare digitală în bandă desenată din aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această bandă desenată, realizată de co-creatorul programului tv Paul Dini şi de scenaristul Alan Burnett, se va numit "Batman: The Adventures Continue".

Desenele vor fi realizate de Ty Templeton, care revine la planşă după ce a lucrat la "Batman: TAS", spin-off al revistei "Batman Adventures".

"The Adventures Continue" va prezenta personajele care nu au apărut în serialul tv original, printre care Jason Todd, The Red Hood, Deathstroke, Azrael.

Cu aceste noi benzi desenate în şase episoade, scenariştii au vrut "să completeze câteva lipsuri din povestea seriei originale şi să evoce anumite evenimente care nu au contat la vremea respectivă şi care acum contează. Cu alte cuvinte, vor exista poveşti secrete". Lansarea este prevăzută pe 6 mai. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.