Serialul „Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark”, în care sunt reexaminate unele dintre cele mai misterioase şi controversate crime din istoria Statelor Unite ale Americii, va fi difuzat începând de joi, 24 mai, de la ora 22.00, de televiziunea Crime + Investigation.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare episod al serialului va avea o durată de două ore şi va prezenta un caz specific, concentrându-se pe primele 48 de ore care au trecut de la realizarea infracţiunii, informează televiziunea.

În acest serial, experienţa dobândită pe ambele fronturi ale justiţiei o ajută pe Marcia Clark - fost avocat al apărări şi expert procuror - să identifice detalii esenţiale care au fost omise iniţial de investigatori. Aceasta va analiza dovezile prezentate în dosare şi va vizita locuri importante pentru cazurile investigate, realizând interviuri cu personaje cheie, cu scopul de a descoperi noi dovezi care să scoată la iveală adevărul din spatele acestor fapte oribile.

Primul caz reexaminat în cadrul serialului este cel al morţii fiicei lui Casey Anthony, Caylee, urmat de uciderea soţiei actorului Robert Blake, dispariţia soţiei poliţistului Drew Peterson, moartea Chandrei Levy, internă în cadrul Biroului Federal al Închisorilor, împuşcarea lui Run D.M.C, obsesia Billionaire Boys Club pentru bani şi putere care s-ar putea să se fi transformat în crimă şi moartea misterioasă a Rebeccăi Zahau la conacul Spreckels.

Crime + Investigation este disponibil la nivel internaţional în peste 50 de milioane de locuri şi difuzat în 18 limbi.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale şi de divertisment de înaltă calitate, precum  History, Lifetime, Crime + Investigation, H2 şi noua televiziune free-to-air Blaze. A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania deţine birouri în Londra, Varşovia, Copenhaga, Amsterdam şi Johannesburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.