Serialul britanic ”Dr. Foster” revine în grila televiziunii DIVA, pe 2 noiembrie, cu cel de-al doilea sezon, urmând să fie difuzat câte un episod în fiecare joi, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul sezon al serialului ”Dr. Foster” i-a prezentat publicului pe soţii Foster, un cuplu aparent fericit de peste 30 de ani, din suburbiile engleze. Gemma a renunţat la viaţa urbană pentru a se stabili în oraşul natal al lui Simon, mica localitate Parminster, având familia pe care şi-a dorit-o mereu. O persoană respectată în comunitate, un medic de succes şi mamă, aceasta a crezut că îşi trăieşte visul, până în momentul în care au început să apară probleme în mariajul ei.

Cel de-al doilea sezon dezvăluie un nou capitol din viaţa medicului Gemma Foster (Surrane Jones). Povestea continuă la doi ani după ce aceasta a făcut publice aventura şi trădările fostului ei soţ, Simon (Bertie Carvel), obligându-l să părăsească oraşul. Viaţa Gemmei este dată peste cap atunci când Simon se întoarce. Temându-se de urmările revenirii fostului ei soţ, ea se luptă să îi descopere secretele şi să afle ce se petrece cu fiul lor, Tom (Tom Taylor). Gemma îl pune pe fiul lor pe primul loc, chiar dacă ea şi Simon se urăsc, informează DIVA.

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile  Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks şi Golf Channel. Universal Networks International reprezintă şi Movies 24 în Marea Britanie şi The Style Network în Australia. NBCUniversal News Group operează CNBC şi NBC News la nivel internaţional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deţine şi operează un portofoliu important de reţele TV de ştiri şi divertisment, deţine o companie de producţie cinematografică, un grup de staţii TV, produce un număr mare de programe de televiziune şi deţine, de asemenea, parcuri de distracţii celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.