Serialul australian „Clubul mamelor rele/ Bad Mothers” va fi difuzat de postul Diva începând cu 10 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câte două episoade vor fi difuzate în fiecare marţi, de la ora 21:00.

Serialul urmăreşte mai multe femei care îşi unesc forţele, susţinându-se reciproc, pentru a face faţă provocărilor din viaţa profesională şi personală, rezolvând şi o crimă.

„Clubul mamelor rele” este o producţie australiană, lansată în 2019. Serialul are în prim-plan cinci femei a căror existenţă este tulburată de o serie de evenimente şi care învaţă pe pielea lor că viaţa poate să devină mult mai complicată, dar şi mai distractivă decât şi-au imaginat vreodată.

Sarah Pooley este un medic dedicat şi mama lui Xavier şi Eve. Prietena ei Charlotte Evans este vedeta cartierului şi o mama perfectă. Maddie Hicks este o mamă singură şi neînfricată, care are un copil dificil şi o dispută nesfârşită pe tema custodiei. Cumnata lui Maddie este Danielle Hicks o femeie extrovertită care se află la o răscruce în carieră. A cincea membră a clubului este Bindy Burridge, antrenor personal şi amatoare de petreceri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.