AXN va lansa în această primăvară două dintre cele mai cunoscute seriale de tip procedural drama. Primul sezon din "FBI" va avea premiera în 4 martie şi va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21.00, iar "The Rookie: Feds" va fi urmărit începând cu 7 martie, în fiecare joi, de la ora 22.00, pe AXN România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realizat de Dick Wolf, câştigător al premiului Emmy, şi de echipa din spatele francizei Lege şi Ordine, "FBI" este dramă procedurală despre activitatea Biroului Federal de Investigaţii din New York. Serialul se concentrează pe lupta neobosită a unei echipe de criminalişti, care îşi pun la bătaie talentul, inteligenţa şi expertiza tehnică în cazuri de o importanţă majoră pentru securitatea şi liniştea din SUA.

Născută într-o familie de poliţişti, agentul special Maggie Bell (Missy Peregrym) este un criminalist ambiţios, implicat şi cu o minte ascuţită, care nu se dă înapoi nici măcar în faţa celor mai periculoase cazuri. Partenerul ei este Omar Adom "OA" Zidan (Zeeko Zaki), care, timp de doi ani a fost agent sub acoperire, înainte de a fi selectat de FBI. Din echipă mai fac parte agentul special Isobel Castille (Alana de la Garza), agentul special adjunct Jubal Valentine (Jeremy Sisto) şi analistul Kristen Chazal (Ebonée Noel). Acest prim sezon îi va pune pe agenţi faţă în faţă cu numeroase cazuri de o amploare extraordinară, inclusiv terorism, crimă organizată sau spionaj.

Din marea metropolă de pe coasta estică a Americii, telespectatorii vor călătorii, în fiecare joi, de la ora 22:00, la un alt birou FBI, aflat de data aceasta în Oraşul Îngerilor. Aici, agentul special Simone Clark, cea mai în vârstă începătoare din Academia FBI, este desemnată să sprijine biroul din Los Angeles. The Rookie: Feds este un serial de tip dramă poliţienească procedurală şi un spin-off al producţiei de televiziune "The Rookie". Creat de Alexi Hawley şi Terence Paul Winter, serialul dezvăluie începuturile fascinante ale unei echipe de agenţi federali proaspăt recrutaţi, într-o călătorie plină de provocări şi descoperiri. Actorii Niecy Nash-Betts, Felix Solis, Frankie Faison, Britt Robertson, Kevin Zegers şi James Lesure joacă rolurile principale.

"Această dublă premieră demonstrează din nou că AXN este locul unde telespectatorii din România pot vedea în exclusivitate unele dintre cele mai cunoscute producţii de televiziune. Atât FBI, cât şi The Rookie: Feds şi-au câştigat un loc în inimile fanilor din toată lumea şi suntem plini de entuziasm să le oferim telespectatorilor noştri din România un conţinut de calitate, cu poveşti puternice şi emoţii autentice. Acesta este doar începutul, deoarece în 2024 ne concentrăm pe achiziţia unora dintre cele mai bune seriale şi filme ale celor mai apreciate şi de succes studiouri americane, pentru a continua să oferim publicului nostru conţinut de cea mai bună calitate", a declarat Éva Kis-Bocz, director de canal al Antenna Entertainment pentru Europa Centrală şi de Est.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.