Serialul documentar „Ucigaşi în croaziere”, care îşi propune să dezvăluie adevărul despre ce s-a întâmplat ani de-a rândul cu pasagerii navelor de croazieră care nu s-au mai întors niciodată acasă, fiind declaraţi dispăruţi sau asasinaţi, va fi difuzat de postul Crime+Investigation începând din 10 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentele sunt reconstituite cu ajutorul declaraţiilor familiilor, prietenilor, anchetatorilor şi experţilor.

Serialul dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale industriei navelor de croazieră - viaţa celui urcat la bordul unei astfel de nave de milioane de euro este în pericol din primul moment al îmbarcării.

Din 2011, peste 200 de călători, majoritatea femei, au dispărut fără urmă, lucru care a început să stârnească întrebări şi să determine declanşarea unor anchete. În multe dintre cazuri, persoanele dispărute au fost declarate asasinate. Unele crime au fost rezolvate oficial, fără a răspunde însă la toate întrebările care planează încă asupra lor, însă altele au fost tăinuite din motive greu de înţeles pentru persoanele apropiate.

„Ucigaşi în croaziere” este o relatare nemijlocită a luptelor cu care se confruntă familia şi prietenii celor dispăruţi sau asasinaţi şi face o analiză aprofundată a fiecărui caz în parte alături de experţi în domeniu.

Serialul documentar include, de asemenea, reconstituiri dramatice ale evenimentelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.