Seria-maraton de filme de Crăciun continuă la DIVA şi în penultima săptămână a lunii decembrie cu noi poveşti romantice, un cadou pentru amatorii de poveşti cu final fericit, cu oraşe pitoreşti care ştiu să marcheze Crăciunul şi eroine care au parte de o călătorie care le transformă viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, de la ora 16:00, este programat filmul „Crăciunul lui Holly” ("Haul out the Holly", 2022). În scenariu, Emily (Lacey Chabert) vine acasă de sărbători, dar descoperă că părinţii ei au propriile planuri (pleacă în Florida ca să-şi cumpere o casă acolo) şi o lasă să se ocupe singură de decoratul casei, subiect tratat cu maximă seriozitate de către asociaţia locală a proprietarilor. În poveste apare şi sora actorului John  Travolta, Ellen, care s-a îndrăgostit de acest gen de filme de Crăciun pline de speranţă (chiar dacă nu sunt mereu realiste) după moartea soţului ei, în 2017. Ellen Travolta a mai jucat în sitcom-urile „Happy Days” şi „Charles in Charge” din anii ’70-’80.

Două zile mai târziu, în 19 decembrie, la DIVA va fi un „Crăciun la Evergreen: Clopote de nuntă” ("Christmas in Evergreen: Bells Are Ringing", 2020). Povestea difuzată, în premieră, de la ora 20:00 face parte dintr-o serie de patru filme de Crăciun a căror acţiune are loc în Evergreen. Începută în 2017, aceasta spune în fiecare an poveşti diferite de iubire în care apar personaje şi actori recurenţi. În scenariu, Michelle (Holly Robinson Peete) îşi planifică intens nunta, iar Hannah (Rukiya Bernard) se ocupă de lansarea muzeului din Evergreen şi se gândeşte serios să renunţe la relaţia cu Elliot (Antonio Cayonne).

În 22 decembrie, de la ora 20:00, este programat filmul „Felicitarea de Crăciun” ("Open by Christmas", 2021), cu Alison Sweeney. Eroina descoperă o felicitare de Crăciun de la un admirator secret din liceu, apoi încearcă să-l găsească şi să-i mulţumească alături de prietena ei cea mai bună, Simone (Erica Durance). Felicitarea este o declaraţie de dragoste emoţionantă, iar pasiunea dedicată acestui scop o face să nu vadă ce are fix în faţa ochilor: pe Derrick (Brennan Elliott), agentul imobiliar al părinţilor ei.

Filmele de Crciun la DIVA sunt în fiecare zi, între orele 06:00 şi 02:00. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.