A patra stagiune a programului „Teatru în TVR” se va încheia vineri, cu spectacolul „Oglinda neagră”, realizat de echipa Teatrului „Nottara” după texte de I. L. Caragiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimul spectacol din această stagiune este programat să înceapă în curtea Televiziunii Române la ora 20.30.

„Oglinda neagră” este o poveste muzicală de Cristina Juncu, realizată după texte de I.L.Caragiale, pe beat-uri de Sever Bârzan şi Iulian Sfircea, cu Rareş Andrici, Mihaela Subţirică, Vlad Bălan, Cristina Juncu şi Crenguţa Hariton în distribuţie. Scenariul este semnat de Vlad Bălan şi Cristina Juncu.

Stagiunea 2020 „Teatru în TVR” a cuprins 61 de reprezentaţii a 23 de producţii, susţinute de 16 instituţii şi companii teatrale pe parcursul a 11 săptămâni. În total, 280 de profesionişti din teatru au participat la seria de spectacole.

Repertoriul a inclus 13 spectacole ale unor teatre din Bucureşti şi Piteşti (Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra”, Teatrul de Comedie, Teatrul „Nottara”, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Stela Popescu”, Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul „Alexandru Davila" Piteşti), opt de la companii independente din Bucureşti şi Timişoara (Compania Lui's Art, Teatrio, Fundaţia „Elvira Godeanu”, Auăleu, Artistik Distopia, Compania Teatrală Zona, Teatrul Arte dell' Anima, Teatrul InDart), un spectacol studenţesc de la UNATC şi un teleplay al Casei de Producţie TVR - „Caligula“, în regia lui Silviu Jicman.

Stagiunea 2020 „Teatru în TVR” este derulată de Televiziunea Română în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Primăria Sectorului 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.