„Secretele puşcăriaşilor”, „Ivan Milat: Secrete îngropate” şi „Ucigaşi în croaziere” sunt recomandările postului Crime+Investigation în luna august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Secretele puşcăriaşilor” oferă, din 4 august, miercuri, de la ora 23.00, o perspectivă fără menajamente asupra unor crime adevărate. Fiecare episod prezintă un caz celebru cu noi detalii, secrete şi mărturisiri făcute de cei care au fost cel mai aproape de condamnaţi în spatele gratiilor: colegii de celulă, concubinii din închisoare, gardienii sau prietenii prin corespondenţă.

Noi detalii şi teorii despre cele mai notorii crime sunt dezvăluite odată cu expunerea scandalurilor sexuale, trădărilor sau a secretelor şocante. Episoadele vor urmări poveştile incredibile ale deţinuţilor Casey Anthony, Susan Smith, Drew Peterson, Chris Watts, Joyce Mitchell şi Shayna Hubers.

„Ivan Milat: Secrete îngropate”, din 17 august, marţea, ora 22.00

La un an după moartea celui mai cunoscut criminal în serie din Australia, Ivan Milat, într-o închisoare de maximă securitate, cei mai buni criminalişti ai Australiei vrea să demonstreze că acesta a făcut mai multe victime.

Cunoscut şi ca „ucigaşul de autostopişti”, acesta a fost condamnat pe viaţă în 1996 pentru uciderea a şapte turişti şi autostopişti. Moartea sa lasă alte câteva dispariţii nesoluţionate, în contextul în care anchetatorii au speculat că Milat are legătură cu mai multe crime raportate în zonă. Psihologul criminalistic Tim Watson-Munro şi dr. Xanthe Mallett, antropolog judiciar şi criminolog, vor descoperi dovezi convingătoare la 50 de ani de la moartea primei victime a lui Ivan Milat.

Serialul documentar „Ucigaşi în croaziere” revine la Crime+Investigation cu un nou sezon din 25 august, miercurea, de la ora 22.00. Emisiunea dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale industriei navelor de croazieră şi anume că viaţa celui urcat la bordul unei astfel de nave de milioane de euro este în pericol din primul moment al îmbarcării. Din 2011, peste 200 de călători, majoritatea femei, au dispărut fără urmă, lucru care a început să stârnească întrebări şi să determine declanşarea unor anchete. În multe dintre cazuri, persoanele dispărute au fost declarate asasinate.

Unele crime au fost rezolvate oficial, fără a răspunde însă la toate întrebările care planează încă asupra lor, însă altele au fost tăinuite din motive greu de înţeles pentru persoanele apropiate.
Publicul Crime+Investigation va avea acces la modul în care anchetatorii şi persoanele apropiate ale victimelor au scos la iveală noi probe sau au urmat diverse piste pentru a descoperi mobilul din spatele acestor crime misterioase.

„Ucigaşi în croaziere” le oferă telespectatorilor o relatare a luptelor cu care se confruntă familia şi prietenii celor dispăruţi sau asasinaţi şi face o analiză aprofundată a fiecărui caz în parte alături de experţi în domeniu. Serialul documentar include, de asemenea, reconstituiri dramatice ale evenimentelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.