Partidele dintre Barcelona - Dinamo Kiev şi Salzburg - Wolfsburg se joacă, miercuri, de la ora 19.45, urmate de Manchester United - Atalanta şi Benfica - Bayern Munchen, de la ora 22.00, pe programele Look Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, tot miercuri, de la ora 22.00, se joacă meciurile dintre Zenit-Juventus (Look Sport 2), Chelsea - Malmo (Look Sport 3), Lille - Sevilla (Looksport.ro) şi Young Boys - Villareal (Looksport.ro). 

Mircea Lucescu se confruntă pentru a 12-a oară cu echipa Barcelonei. Galatasaray, Şahtior şi Dynamo Kiev sunt echipele cu care "Il Luce" i-a înfruntat pe catalani. De două ori a reuşit românul supriza pe Camp Nou, în UEFA Champions League. În 2001 a fost un 2-2 între Barcelona şi Galatasaray, iar în 2008 Şahtior câştiga cu 3-2.

Cristiano Ronaldo poate fi şi el de urmărit miercuri, în partida Manchester United - Atalanta, de la ora 22.00, în direct pe Look Sport+. Echipa din Bergamo este o "victimă" preferată a starului portughez. Ronaldo are trei goluri în patru partide cu formaţia lui Gasperini. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.