Scriitorul Stephen King, ca orice fan al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", şi-a imaginat finalul având o serie de teorii pe care le-a împărtăşit pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La câteva zile după difuzarea celui de-al patrulea episod al ultimului sezon, King a riscat şi şi-a imaginat finalul poveştii lui  George R. R. Martin.

"Presupunând, doar presupunând, că Jon (Snow) şi Dani (Daenerys Targaryen) mor amândoi (împreună cu Cersei, bineînţeles). Imaginaţi-vă, doar imaginaţi-vă, că un anume om mic cu o inimă mare ajunge pe tronul de fier?", a scris autorul, care a făcut referire la Tyrion Lannister, jucat de Peter Dinklage.

Teoria lui Stephen King a fost criticată pe Twitter. Numeroşi internauţi i-au amintit scriitorului american că are enervanta tendinţă de a nu şti cum să îşi termine propriile poveşti: "Bineînţeles, de mai mulţi ani, unii îmi spun că nu ştiu cum să-mi termin poveştile. Le spun că este o prostie asta, dar fiecare are dreptul la propria părere", a răspuns el. 

Intervievat în octombrie 2018 de Entertainment Tonight, Peter Dinklage a dezvăluit că finalul personajului său "va fi magnific, fie tragic sau nu". 

Duminică, 19 mai, este data difuzării ultimului episod al serialului "Game of Thrones".

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.