Scriitoarea britanică J.K.Rowling a creat un site pentru copii şi adulţi, "Harry Potter at home", care propune videoclipuri interactive de bricolaj, cu articole amuzante despre lumea vrăjitorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Părinţii, profesorii şi îngrijitorii ocupaţi să-i menţină pe copii bine dispuşi şi interesaţi cât timp suntem izolaţi poate au nevoie de puţină magie, aşa că sunt încântată să lansez harrypotterathome.com", a anunţat J.K. Rowling pe Twitter. 

"Harry Potter At Home" este un hub plin de activităţi, jocuri şi idei pentru a distra copiii în această perioadă de izolare. Puzzle-uri şi înregistrări video cu ghiduri pentru desenarea personajelor din seria "Harry Potter" sunt de asemenea pe site. 

"De mai mult de 20 de ani, Hogwarts a fost o evadare pentru noi toţi, pentru fanii şi cititorii mici şi mari", este mesajul pe prima pagină a site-ului. "În timpul acestei perioade ciudate pe care o traversăm, vrem să vă primim din nou la Wogwarts, un loc prietenos pentru voi, familia voastră şi cei dragi". 

La sfârşitul lunii martie, scriitoarea J.K. Rowling anunţa printr-un comunicat apărut pe site-ul oficial al lui J.K. Rowling, scriitoarea a anunţat că facilitează accesul pentru autorizaţii de drept de autor care de obicei însoţesc romanele sale. De acum şi până la sfârşitul anului şcolar, profesorii vor putea să povestească video elevilor lor aventurile vrăjitorului cu ochelari.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.