În emisiunea "Schimb de mame" de duminică, difuzată de Prima TV la ora 20.00, telespectatorii vor urmări încercările prin care trec două familii din judeţele Suceava şi Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două mame care fac schimb de locuri în această emisiunea de duminică sunt Anca Chiran (32 de ani) din Cornu Luncii, judeţul Suceava şi Roxana Nica (25 de ani) din Focşani. Anca este căsătorită cu Marian (33 de ani) şi împreună au doi copii: pe Isa şi pe Luca. Roxana este căsătorită cu Alex şi au un copil: o fetiţă pe nume Eliza.

Roxana ajunge la Cornu Luncii, unde este mult de muncă: se construieşte o casă şi se pune la cale o afacere cu fast food. Dar Roxana le rezolvă pe toate, şi în plus mai are timp şi să înveţe arta de a face poale în brâu. În plus, mai face şi parada modei în straie bucovinene. În acest timp şi Anca se distrează pe cinste, până în momentul în care se apucă de făcut sarmale. Ea se panichează că masa nu va ieşi aşa cum îşi doreşte, dar până la urmă e foarte bine! Mai rău e când îl pune pe Alex la muncă. 

Noul sezon al emisiunii pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.