În luna august, a treia săptămână este dedicată de Film Now iubitorilor de comedie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, 16 august, de la ora 20.00, Film Now prezintă „2 Days in New York/ Două zile la New York”. Marion (Julie Delpy) s-a despărţit de Jack (pe care îl întâlnise în filmul precedent al aceleiaşi serii - „Two Days in Paris/ Două zile la Paris”) şi trăieşte acum la New York alături de fiul ei. Dar când familia acesteia decide să vină în vizită, lucrurile o iau razna, mai ales că trebuie să îl cunoască pe noul iubit al lui Marion, Mingus (Chris Rock). 

Marţi, 17 august, de la ora 21.50, Film Now a programat „The Hangover Part 3/ Marea mahmureală 3”. Ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei urmăreşte o poveste diferită faţă de cele de până acum, cei trei protagonişti reuşind să stea departe de nunţi şi petreceri ale burlacilor. De această dată, ei vor ajunge în Mexic şi vor fi prinşi într-o escapadă nebună cu Mr. Chow şi furiosul şef mafiot Marshall. 

„What Men Want/ Ce-şi doresc bărbaţii” se vede pe Film Now sâmbătă, 21 august, de la ora 20.00. Ali Davis (Taraji P. Henson) este un impresar sportiv de succes, dar nu este promovată în funcţie, deşi merita acest lucru de foarte mult timp. Încercând să-şi dea seama ce trebuie să mai facă pentru a reuşi într-o lume a bărbaţilor, Ali ajunge să bea un amestec ciudat care îi permite să audă ce gândesc toţi bărbaţii din jurul ei. Cu această nouă abilitate secretă şi în ritmurile melodiei „Mambo no. 5” drept coloană sonoră principală a filmului, ea va începe sa îşi facă dreptate şi să fie privită mult mai bine în lumea dominată de bărbaţi - cea a sporturilor. 

Programul Film Now poate fi urmărit şi în platforma Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.