Sala Mare, Foaierul Galben şi spaţiul Muzeului Operei Naţionale Bucureşti pot fi vizitate virtual, în primul tur 3D lansat de instituţie, de vineri, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook a ONB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De luni, 23 august, turul virtual poate fi accesat de publicul larg pe site-ul oficial al Operei Naţionale Bucureşti în link-ul www.operanb.ro.

Disponibil de accesat de pe telefon, tabletă şi laptop, turul virtual propune o călătorie prin clădirea emblematică a Operei, edificiul având statut de monument istoric.

Construită între anii 1950-1952 şi inaugurată în 1953, clădirea Operei Naţionale Bucureşti se bucură de o arhitectură somptuoasă.

În cadrul celei mai interactive experienţe de prezentare, foaierul Operei şi spaţiul Muzeului găzduieşte expoziţia „Opera 100”, iar cei care nu au reuşit să ne treacă pragul în acest an se pot bucura de o serie de exponate de decor, costume, recuzită şi manuscrise din istoria primei scene lirice a ţării.

Sala Mare a Operei, disponibilă şi aceasta spre vizionare în cadrul turului virtual, este singura sală de spectacole din Bucureşti care îmbină ambianţa arhitecturală specifică şi posibilităţile tehnice de scenă şi spectacol de înalt nivel, eleganţa sa fiind unică în capitală. Spaţiile destinate publicului sunt incluse spre vizionare în cadrul turului virtual, Sala Mare cu o capacitate de 915 locuri, găzduieşte principalele spectacole de operă şi balet; Foaierul Galben cu o capacitate de aproximativ 130 persoane, găzduieşte concerte sau recitaluri, dar şi recepţii şi cele două foaiere pentru întâmpinarea publicului folosite şi pentru expoziţii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.