Royal Opera House l-a suspendat pe tenorul Vittorio Grigolo în timp ce investighează un incident petrecut în timpul unui turneu în Japonia, notează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat, instituţia a transmis: „În urma unui incident care ar fi avut loc pe 18 septembrie şi îl implică pe Vittorio Grigolo, Royal Opera House a deschis imediat o anchetă şi domnul Grigolo a fost suspendat”.

Nu au fost date detalii privind acuzaţiile.

Grigolo a fost protagonistul spectacolului „Faust”, care a fost prezentat la Tokyo pe 18 septembrie.

Tenorul în vârstă de 42 de ani a fost înlocuit cu rusul Georgy Vasiliev pentru reprezentaţia de duminică, din Yokohama. Iniţial, Royal Opera House a transmis că Grigolo nu se simţea bine şi a fost retras din distribuţie.

În 2008, un album „West Side Story” pe care cânta Grigolo a fost nominalizat la premiile Grammy. El a debutat la Royal Opera doi ani mai târziu şi a jucat în spectacole ca „La Traviata”, „Rigoletto” şi „La Boheme”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.