Romfilatelia lansează o emisiune specială dedicată împlinirii a 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea ”10 ani România în Uniunea Europeană” este alcătuită dintr-un timbru, având valoarea nominală de 8 lei, ce reprezintă o combinaţie echilibrată de elemente de identitate naţională şi însemne ale Uniunii Europene. 

Emisiunea este completată de un plic prima zi, iar ca forme de machetare au fost folosite coala de 32 timbre şi minicoala de 6 timbre cu manşetă ilustrată.

Această nouă piesă de colecţie este disponibilă în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, precum şi online, începând de vineri.

România a devenit stat membru al Uniunii Europene pe 1 ianuarie 2007, calitate care implică atât drepturi cât şi obligaţii. Uniunea Europeană este rezultatul unui proces de cooperare început în 1951 şi care, în decursul a cinci decenii şi prin cinci valuri de extindere, cuprinde în prezent 28 de state membre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.