Ediţia de vineri seară a emisiunii „Românii au talent” a fost urmărită la Pro TV de mai mult de 2,9 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Românii au talent” a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 14,1 puncte de rating şi 39,8% share, cifre de peste trei ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut 3,7 puncte de rating şi 10,4% share.

Peste 2,9 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:17, au fost înregistraţi aproximativ 3,7 milioane.

Concurenţii care au primit 3 sau 4 de „DA” din partea juriului - format din Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu - sunt: Oleg Shibetski & Timofey Lisovets, Adrian Petrache, Alexandra Călinov, Mariana Pârju, Trupa Cheban, Eva Jumătate, Mahmud Urumbaev, Cristina Gârloiu, Rudi Macaggi, David Ioniţă, Aurora Toma, Marcelino Roşu Christian Wedoy, Iulian Zaharie şi Nat & Jo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.