Cea de-a unsprezecea ediţie a sezonului 9 "Românii au talent" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 14.5 puncte de rating şi 43.4 % share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.2 puncte de rating şi 12.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la ora 21.47, peste 3,6 milioane de telespectatori au vizionat show-ul de divertisment.

In motion crew, Neluţu Măgurean, Corul Aletheia, Eldar Yuldashev, Roxana Medan, Ştefan Nistor, The beat, Andreea Bădescu, Gloria Style Kids, Denisa Iamandi, Hip hop Ferentari, Serghei Manaf şi Ryanna Gornescu au impresionat juraţii  şi au primit din partea lor 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vineri, de la ora 20.30, cu o nouă ediţie. Ediţia "Românii au talent" de vineri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.