România va fi reprezentată la expoziţia internaţională „Chasing Pavements” din Tel Aviv de artistul Vlad Nancă şi lucrarea „The merger of the room space with the exterior space” realizată în 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia are loc în cadrul ediţiei 2021 a programului „Loving.Art Making.Art” (L.A.M.A), ce va avea loc în perioada 14 - 16 octombrie.

În contextul sanitar, „Chasing Pavements” va fi prezentată în Parcul Hamesila. Tema ediţiei din acest an este întâlnirea dintre spaţiul public şi spaţiul privat în contextul urban şi al diversităţii sociale, etnice şi umane.

Accesul la expoziţia internaţională şi la celelalte evenimente din program este liber pentru public.

Vlad Nancă (n. 1979) locuieşte şi lucrează în Bucureşti, a studiat la Universitatea de Artă Bucureşti, secţia Fotografie şi Video.

Din 2001, a avut expoziţii în Europa, implicându-se în diverse proiecte de artă care utilizează fotografia pentru a documenta urbanismul. Este unul dintre fondatorii platformei online Începem, menită să lege artiştii, promotorii şi proprietarii de galerii, care a rulat din 2003 până în 2008.

Primele sale lucrări utilizează simboluri culturale şi politice, evocând adesea nostalgia prin cuvânt, şi viziunea sa este exprimată prin  instalaţii, sculpturi sau obiectele de design.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.