Actorul Robert De Niro a apărut în rolul procurorului special Robert Mueller, „bau-bau din dulap”, la emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De Niro şi-a făcut apariţia dintr-un dulap într-un sketch ce i-a avut drept ţintă pe Donald Trump şi tensiunea dintre preşedintele american şi Mueller, ale cărui investigaţii au pus presiune pe mulţi dintre asociaţii şefului de la Casa Albă.

Alex Moffatt a jucat rolul Eric Trump, iar Mikey Day pe cel al lui Donald Trump Jr., care îi citeşte fratelui său povestea „Twas the Night Before Christmas.”

Personajul lui De Niro a fost prezentat ca „bau-bau din dulap”, pentru a-l convinge pe Eric Trump să participe la investigaţia lui asupra campaniei prezidenţiale din 2016 şi a speculaţiilor privind implicarea Rusiei.

„Sunt eu, Robert Mueller, prietenul de la muncă al tatălui tău”, a spus personajul lui De Niro celui interpretat de Moffatt.

 

Actorul Jason Momoa, starul filmului „Aquaman” al Warner Bros., a găzduit ediţia de sâmbătă a emisiunii la care a cântat grupul Mumford and Sons.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.