Compania Audible, parte a Amazon, a anunţat că a încheiat un acord cu revista Rolling Stone pentru a produce o seria audio centrată pe viaţa unor personalităţi emblematice ale muzicii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul produs va fi „The Wild Heart of Stevie Nicks”, despre solista Fleetwood Mac, care va fi lansat exclusiv pe Audible, pe 4 aprilie. El va fi narat de Rob Sheffield, scriitor şi jurnalist Rolling Stone.

„Epicentrul culturii şi tehnologiei este acolo unde există Audible şi suntem onoraţi să lucrăm cu Rolling Stone, o revistă care a fost furnizor al culturii pop timp de decenii, pentru a produce jurnalism audio la un alt nivel”, a spus David Blum, redactor-şef al Audible Originals.

În octombrie 2018, Audible şi Rolling Stone au colaborat pentru realizarea unui material despre Aretha Franklin, „The Queen”. Audiobook-ul a fost, timp de mai multe săptămâni, cel mai bine vândut din lista Audible.

„Jurnalismul audio reprezintă un mare pas înainte în ceea ce priveşte jurnalismul narativ pentru Rolling Stone”, a spus preşedintele revistei, Gus Wenner. 

Stevie Nicks, în vârstă de 70 de ani, va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, vineri, pentru activitatea ei solo. Ea a fost deja inclusă alături de Fleetwood Mac, astfel că va deveni prima femeie prezentă de două ori în RRHF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.