MINA - Museum of Immersive New Art a pregătit, pentru ultima zi din an, o nouă experienţă imersivă: „Revelionul Interstelar - Destinaţii Terestre şi Extraterestre”, un eveniment special gândit pentru copii şi părinţi. Noaptea de Revelion se va transforma într-una cosmică, în care, datorită proiecţilor în 360 de grade, vizitatorii au ocazia să exploreze cele mai exotice destinaţii ale planetei noastre şi chiar din cosmos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călătoria în jurul Universului va avea loc pe tot parcursul nopţii de Revelion.

Programul serii de 31 decembrie cuprinde:

Călătorii interstelare

La începutul fiecărei ore, vizitatorii se pot îmbarca la bordul navei spaţiale MINA pentru o nouă călătorie în care să exploreze cele mai interesante locuri de pe Terra dar şi destinaţii extraterestre, într-o experienţă fascinantă şi educativă pentru întreaga familie.

Aceste călătorii sunt posibile datorită studioului Les Ateliers Nomad, creatorul proiecţiilor în 360 de grade.

Spectacolele MINA

Cele două expoziţii care deja rulează la MINA sunt disponibile şi în noaptea de Revelion. „Gustav Klimt - The Immersive Show” şi „Lumea Subacvatică - O călătorie imersivă a apei” pot fi văzute de participanţi în spaţiul imersiv.

MINA Kids

Spaţiul senzorial de peste 1.000 de metri pătraţi cu instalaţii dedicate copiilor este şi el accesibil vizitatorilor, pentru călătorii imaginare în lumi magice şi pline de aventuri şi pentru ca cei mici să aibă propriul loc dedicat petrecerii de Revelion.

Cina de Revelion

Preţul biletului include un meniu de tip bufet suedez. Băuturile nu sunt incluse, dar vor fi disponibile pentru achiziţionare de la bar.

Artificii digitale

Punctul culminant al serii va fi sărbătorit cu artificii digitale, pentru o experienţă festivă imersivă completă.

Biletele pentru Revelion Interstelar pot fi achiziţionate de pe site-ul MINA - minamuseum.com. Preţul acestora este de 300 de lei pentru adulţi şi 172 de lei pentru copii. Detalii suplimentare şi rezervări la email mina@minamuseum.com şi la numărul de telefon 0745294163.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.