Reprezentaţiile spectacolelor Teatrului „Ion Creangă” vor fi reluate sâmbătă în Sala Mică din strada Biserica Amzei din Bucureşti, după o vară în care compania a susţinut spectacole în aer liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre spectacolele prezentate aici în luna octombrie se regăsesc producţii adresate copiilor de vârstă preşcolară, printre care „La un metru de tine”, în regia lui Andrea Buzzetti, şi „Călătorii prin galaxii”, în regia Alexandrinei Halic, dar şi producţii create special pentru bebeluşi şi copii de vârstă mică (sub 3 ani), printre care „ÎmpreLună”, „Bună dimineaţa!” şi „Pernuţa somnoroasă”.

Toate reprezentaţiile au loc în conformitate cu reglementările în vigoare privind desfăşurarea activităţilor culturale în condiţii de siguranţă, Sala Mică funcţionând în noua configuraţie cu o capacitate de 26 de locuri. Acestea sunt dispuse în module de câte două, respectiv trei locuri, cu respectarea distanţării de minim 1,5 metri între grupuri şi/ sau familii.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete din Piaţa Amzei nr. 13 (preţ bilet – 30 de lei) sau online, prin intermediul partenerilor de ticketing Entertix.ro şi Myticket.ro (preţ bilet – 31,54 de lei).

Accesul în sala de spectacol se face cu respectarea regulamentului elaborat în acest sens de teatru, document ce poate fi consultat pe site-ul teatrulioncreanga.ro, unde este disponibil şi programul reprezentaţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.