Spectacolul "Rendez-vous pe Lună", în regia lui Gelu Colceag şi cu Dan Condurache şi Claudiu Istodor în rolurile principale, deschide stagiunea la Teatrul Mic, duminică, de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Condurache şi Claudiu Istodor sunt protagoniştii acestui spectacol, "Rendez-vous pe Lună", montat de Gelu Colceag, după un text al dramaturgului rus contemporan, Alexandr Galin. 

Pe 22 septembrie, "Rendez-vous pe Lună" va putea fi urmărit şi pe scena Teatrului "Maria Filotti" din Brăila, în cadrul celei de-a XI-a ediţii a Festivalului Zile şi Nopţi de Teatru.

Publicul va putea vedea la început de stagiune o altă montare, "Apa Vie", după Fraţii Grimm, cu un scenariu de Daniel Chirilă, în regia lui Ştefan Lupu, un spectacol de teatru-dans contemporan, în care basmul se joacă în versuri pe alocuri.

"Apa Vie" va fi prezentat şi într-o versiune pentru copii. 

"Trei surori" (Andreea Grămoşteanu, Valentina Popa, Diana Cavallioti/ Mădălina Ciotea) se întorc acasă în momentul în care tatăl lor dispare într-un mod neprevăzut. Nici moartea lui şi nici înmormântarea nu o înfrânează pe mamă (Rodica Negrea) să fie ceea ce a ajuns, un om crud, ironic şi acid, care devorează fără oprire absolut tot ce prinde, antidepresive, vieţile fiicelor ei şi minciunile ascunse, departe în trecut - astfel se încheie luna septembrie la Teatrul Mic, cu premiera oficială (30 septembrie, 1 octombrie, de la ora 18.30) a spectacolului "Ţinutul din miezul verii", de Tracy Letts, în regia lui Vlad Massaci. Piesa care stă la baza spectacolului a fost distinsă, în 2008, cu Premiul Pulitzer pentru dramaturgie.

Teatrul Mic va participa în Festivalul Naţional de Teatru cu trei spectacole: poemul teatral rock "Deşteptarea primăverii", prezentat pe 20, 21 octombrie, de la ora 18.00, în regia lui Vlad Cristache, cu muzică originală compusă de Daniel Rocca, în interpretarea live a trupei FiRMA; spectacolul "Karamazovii", programat ăn zilele de 23, 24 octombrie, de la ora 18.00, în regia Nonei Ciobanu, şi spectacolul "Familia Fără Zahăr" (25 octombrie, de la ora 22.00 şi 26 octombrie, ora 20.30), în regia lui Radu Apostol, coproducţie cu Centrul de Teatru Educaţional REPLIKA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.