Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a reluat activitatea şi a realizat o videoconferinţă pe Zoom de la Castelul Windsor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suverana, în doliu după moartea soţului ei prinţul Philip, a avut marţi prima apariţie publică (dar virtuală) de la funeraliile ducelui de Edinburgh. 

Surâzătoare şi îmbărcată într-o rochie cu flori, regina în vârstă de 95 de ani a ţinut două videoconferinţe pe platforma Zoom, de la Castelul Windsor. Ea le-a primit în audienţă pe ambasadoarea Letoniei, Ivita Burmistre, şi pe cea a Coastei de Fildeş, Sara Affoué Amani, care se aflau la Palatul Buckingham, a indicat contul de Twitter oficial al familiei regale. 

Potrivit site-ului BBC, regina ăşi reluase deja activitatea de la funeralii, dar nu a fost fotografiată. 

Elizabeth a II-a a sărbătorit săptămâna trecută prima aniversare fără cel pe care l-a numit "forţa" şi "susţinerea" sa, de la căsătoria sa în noiembrie 1947 şi încoronarea din iunie 1953. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.