History Channel propune, în luna august, programe despre posibilele vizite ale extratereştrilor pe pământ în noi episoade ale seriei cult "Extratereştri antici" cu Giorgio Tsoukalos, informaţii despre cele mai impresionante arme din istorie - de la securi vikinge la katane sau pumnale indiene - în "Arme născute din foc", şi aventuri extreme alături de Robert Alleva şi Adam Thorn în căutarea celor mai intense dureri, provocate de cele mai înspăimântătoare specii din regnul animal, în "Regii durerii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Extratereştri Antici", Sezonul 14, va fi difuzat din 10 august, miercurea, de la ora 22.00. 

Oare fiinţe inteligente din spaţiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Exploraţi posibile conexiuni între fenomene OZN şi informaţii decodate din texte antice şi artefacte cu Giorgio Tsoukalos şi experţi de renume, în noi episoade ale seriei cult „Extratereştri Antici”.

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la apariţiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al HISTORY Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, mărturiilor şi teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

În întreaga lume, oficiali guvernamentali de rang înalt vorbesc deschis despre fenomene aeriene neidentificate. Teoreticienii astronauţilor antici sugerează că dovezile au devenit prea mari pentru a fi ignorate. Suntem în pragul unei dezvăluiri cu privire la obiectele ciudate observate pe cerul nostru? La această întrebare şi nu numai, teoreticienii astronauţilor antici vor căuta răspunsuri.

Sezonul 8 din "Arme născute din foc" va fi în programul History din 18 august, joia, de la ora 20.00. 

Forja se încinge cu noi şi inedite provocări, care vor ridica standardele mai sus ca oricând pe măsură ce armurierii cei mai buni din Statele Unite se întrec să făurească arme de colecţie.

În fiecare episod al competiţiei „Arme născute din foc”, patru noi concurenţi se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanţii au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziţie de organizatori.

Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Aceştia vor recrea câteva dintre cele mai impresionante arme din istorie, printre care sabia ninja, lama din oţel de Damasc, precum şi un cuţit realizat dintr-o ghilotină din Revoluţia Franceză.

Acestea trebuie apoi să facă faţă evaluării stricte şi testelor dure impuse de experţii noştri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida şi David Baker. Doar doi concurenţi vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară şi pentru a câştiga titlul suprem de campion „Arme născute din foc”.

Sezonul 2 din "Regii durerii" este programat din 25 august, joia, de la ora 21.00. 

În acest documentar, Robert Alleva şi Adam Thorn, doi dintre cei mai mari experţi în interacţiunea cu animale deosebit de agresive, supranumiţi şi „regii durerii”, pornesc în misiunea dificilă de a căuta unele dintre cele mai periculoase creaturi, în cele mai îndepărtate colţuri ale pământului, pentru a experimenta muşcături şi înţepături extrem de dureroase. Scopul final al acestei misiuni este de a crea o scală a durerii complexă, care, în cele din urmă, va ajuta la salvarea a numeroase vieţi.

Pe parcursul celor opt episoade, cei doi vor explora locuri greu accesibile, vor întâmpina situaţii dificile şi muşcături imprevizibile cauzate de cel mai mare păianjen din lume, de furnica de foc sau de pitonul reticulat, care vor depăşi scala durerii lui Justin Schmidt, un entomologist de la Universitatea din Georgia, care a studiat toxicitatea şi durerea produse de astfel de înţepături şi muşcături.

Cei doi exploratori vor analiza, folosindu-se de propriul corp, un număr semnificativ de muşcături şi înţepături, care le vor cauza dureri greu de suportat, reuşind să doboare astfel două recorduri mondiale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.