Reality show-ul „Mă însoară mama!” va fi difuzat începând din 12 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30, de televiziunea Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei opt băieţi participanţi intră în emisiune împreună cu mamele lor pentru a-şi găsi câte o parteneră. Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată şansa de a folosi un Joker pentru a-şi salva preferata.

Prezentatorul show-ului, Gabriel Coveşeanu, cunoscut cu numele Cove, va interacţiona cu cei opt băieţi, dându-le sfaturi şi având posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor şi să anuleze o eliminare din emisiune.

Dana Rogoz va fi povestitorul care va sublinia din exterior interacţiunile băieţilor cu pretendetele lor, dar şi disensiunile care vor apărea de-a lungul emisiunii între mame şi fetele care participă la acest show.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.