Reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, difuzat de postul E!, se va încheia odată cu al 20-lea sezon, a anunţat Kim Kardashian West pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu inimile îndurerate, am luat această decizie dificilă, ca familie, să spunem rămas bun «Keeping Up With The Kardashians». Acest show ne-a făcut ceea ce suntem şi voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor care au jucat un rol în formarea carierelor noastre şi schimbarea vieţilor noastre pentru totdeauna”, a scris Kim Kardashian West.

Serialul a debutat în urmă cu 13 ani, iar Kim şi surorile ei, părinţii, copiii şi partenerii lor au devenit staruri.

Kim Kardashian West, în vârstă de 39 de ani, a mulţumit tuturor celor implicaţi în program, publicului şi companiilor.

În ciuda numeroaselor critici şi acuzaţii că face oamenii celebri pentru că sunt celebri, show-ul s-a bucurat de audienţă mare, a fost premiat şi este unul dintre cele mai de succes ale postului E!.

Sezonul final va fi difuzat la începutul anului 2021.

După ce a fost anunţat finalul, după 14 ani şi 20 de sezoane, Khloe Kardashian a scris pe Twitter: „Emoţiile se revarsă astăzi... schimbarea este dură, dar uneori necesară”.

Un purtător de cuvânt al postului de televiziune a transmis CNN: „A fost un privilegiu absolut şi le vom simţi lipsa din toată inima, dar respectăm decizia familiei de a-şi trăi viaţa fără camerele noastre de filmat”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.